Consiliul Judetean Cluj · La nivelul județului Cluj nu există drumuri județene închise sau blocate traficului rutier

December 12, 2018
608 Views

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 12 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.
În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor sub formă de ploaie măruntă şi a temperaturilor negative înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de marți, 11 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 46 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 25 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 30 de drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 206 de tone de material antiderapant.
În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesita

Leave A Comment

%d bloggers like this: