Si SIBIUL e interesat de ALIANTA VESTULUI

December 11, 2018
946 Views

“Primarul Sibiului, Astrid Fodor a declarat pentru Turnul Sfatului că Alianța Vestului, un parteneriat între orașele Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea prin care se dorește atragerea fonduri europene direct de la Bruxelles, poate fi interesantă și pentru Sibiu, mai ales în perspectiva finalizării autostrăzii A1.

Fodor spune că știe de această inițiativă de la știri și că nu s-au purtat discuții pentru intrarea Sibiului în Alianța Vestului. ”Este o inițiativă interesantă a patru primari care conduc municipii reședință de județ situate în regiunile de dezvoltare vest și nord-vest ale țării. Cunosc acest proiect doar din mass media și nu mă pot exprima doar în baza a ceea ce am urmărit la televizor. Sunt convinsă însă că este o inițiativă constructivă, în sensul demarării unor proiecte comune pentru care inițiatorii doresc atragerea de fonduri europene, mai ales a fondurilor  transfrontaliere”, a declarat Astrid Fodor pentru Turnul Sfatului.

Administrația locală din Sibiu nu a avut discuții cu niciuna din cele patru primării pentru a extinde parteneriatul în Regiunea Centru, anunță primarul Sibiului. ”Sibiul, care face parte din regiunea de dezvoltare Centru, nu a fost invitat și nu s-au purtat discuții în acest sens”, a mai spus Fodor.

Leave A Comment

%d bloggers like this: