PNL anunţă că va depune, săptămâna aceasta, moţiunea de cenzură. Calendarul demersului, decis marţi

December 11, 2018
415 Views

Raluca Turcan a declarat, luni, la Parlament, că în şedinţa Biroul Executiv al PNL de marţi va fi decis calendarul moţiunii de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă, precizând că moţiunea va fi depusă în această săptămână.
„Mâine (marţi – n.r.) vom anunţa anunţa exact momentul şi calendarul moţiunii de cenzură”, a declarat liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, în contextul în care următoarea şedinţă a Biroului Executiv al PNL va avea loc marţi la Parlament.
Întrebată dacă va fi depusă în această săptămână moţiunea de cenzură, liderul deputaţilor PNL a răspuns afirmativ.
Dan Barna a anunţat, sâmbătă, că este foarte probabil ca Opoziţia să depună, săptămâna următoare, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. În context, liderul USR a precizat că preşedintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului român.
Întrebat dacă nu ar încălca Constituţia preşedintele Iohannis, dacă le-ar spune parlamentarilor majorităţii să voteze moţiunea de cenzură, liderul USR a răspuns: “Eu spun că poate să aibă un dialog cu orice parlamentar din statul român. În ce fel va folosi acest dialog este strict la dispoziţia domniei sale”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: