Piersic pacalit de Boc

December 7, 2018
730 Views

Actorul Florin Piersic a trimis administrației locale un memoriu în care spune că, după ce i s-a promis că i se va da în administrare cinematograful Florin Piersic și cafeneaua din holul clădirii, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ca o continuare a parteneriatului început în anul 2011 cu Cinematograful Republica, la acea dată, când am consimțit să-mi asociez numele cu acest locaș de cultură, devenind astfel Cinematograful Florin Piersic, care a cunoscut o ascensiune semnificativă, consider îndreptățită solicitarea mea. Pe această cale, vă aduc la cunoștiță stimate domnule primar, intenția mea serioasă de a încheia un contract de asociere între societatea mea și Primăria Cluj Napoca, având ca obiect acest cinematograf care îmi poartă numele. Această asociere care sper că o vom realiza, va promova cultura, în principal, va produce spectacole, cu o implicare susținută din partea mea, de care se vor bucura spectatorii Clujului. Toate acestea vor aduce beneficii ambelor părți. Este adevărat că am depus o cerere de asociere cu Primăria Cluj-Napoca. Este o sală cu câteva sute de locuri unde ar putea fi organizate spectacole cu mare priză la public. Din păcate am primit un răspuns care m-a supărat”, a scris actorul clujen în memoriu.

El a mai spus că administrația locală i-a transmis că cinematograful este administrat de RADEF, dar despre cafenea nu s-a menționat nimic.

sursa gazetadecluj

fara comentarii

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: