CJ Cluj -Drumuri județene, afectate de polei.

December 7, 2018
522 Views

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de vineri, 7 decembrie 2018, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.
În ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopţii, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.
În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de joi, 6 decembrie a.c., s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 29 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 9 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 14 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 31 de tone de material antiderapant.
Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe un drum judeţean, cu 2 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 16 tone de material antiderapant.
De asemenea, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 3 drumuri judeţene, cu un utilaj, fiind folosită o cantitate totală de 20 de tone de material antiderapant.
În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: