Deputat PNL Adrian Oros – Adio, Liviu Dragnea!

December 6, 2018
512 Views

“Actuala coaliție de guvernare a pierdut majoritatea în Parlament, iar șansele adoptării moțiunii de cenzură prin care vrem să scăpăm România de un Guvern penibil au crescut semnificativ. Până atunci, am făcut un gest de minimă igienă morală: noi, parlamentarii din partidele democratice, l-am revocat pe Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, precum și pe Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

În stilul său, domnul ”Altă întrebare” a vrut să blocheze demersul nostru și a transformat în circ ședința Parlamentului. Mai mult, el a refuzat să se ridice de pe scaunul de pe care prezida nelegitim ședința.

Toate propunerile noastre au fost facute in mod regulamentar, în condițiile în care reprezentantul fostei majorități, Florin Iordache, a condus ședința în mod nelegitim. El nu avea imputernicire din partea fostului președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să o înlocuiască pe Carmen Moldovan. Mai mult, fostul vicepreședinte al Camerei Deputaților era subiectul unei hotărâri de revocare din funcție, deci nu putea conduce el ședința nici din acest punct de vedere.

Rușinea de a fi fost conduși în acest an al Centenarului de oameni politici precum Liviu Dragnea sau Florin Iordache este suficientă. Vom încerca să schimbăm acest lucru până de Crăciun și să oferim României șansa să fie condusă de un Guvern democratic și credibil, atât în fața oamenilor și a partenerilor din NATO și din Uniunea Europeană.” arata deputatul Adrian Oros

Leave A Comment

%d bloggers like this: