PNL Cluj-Guvernul PSD-ALDE îi condamnă pe clujeni la moarte!

November 27, 2018
228 Views

Horia Nasra, acest “pierde vară” care nu a făcut nimic pentru clujenii care l-au trimis în Parlament, s-a trezit să caracterizeze demersul PNL de strângere de semnături pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj din fonduri europene drept “un demers penibil”. Domnule Nasra, dacă ați fi avut curiozitatea, că decența este o noțiune pe care nu o cunoașteți, ați fi observat că administrația județeană și-a îndeplinit întocmai obligațiile privind întocmirea documentațiilor necesare construirii acestui obiectiv. În schimb, vă deranjează că cetățenii județului Cluj își doresc un spital modern și european în care să se trateze la ei în țară și nu peste hotare. Le refuzați clujenilor dreptul la sănătate și compromiteți cu bună știință acest proiect care beneficiază de fonduri de la Comisia Europeană. 

Astfel de personaje dau vina pe greaua moșternire în condițiile în care, sub guvernările lor, au murit cu zile oameni în spitale din cauza infrastructurii sanitare deficitare și a infecțiilor nosocomiale. Sub guvernările lor au alungat din țară cei mai buni specialiști din sănătatea, amăgindu-i și mințindu-i. Prin refuzul de a cheltui fondurile europene puse la dispoziție de Comisia Europeană pentru construirea Spitalelor Regionale de Urgență, Guvernul PSD-ALDE încalcă articolul 34 din Constituția României care prevede că dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat iar statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice. 

Vă invităm, domnule Nasra, pe dumneavoastră dar și pe membrii și simpatizanții PSD-ALDE să semnați petiția alături de noi. Sănătatea nu are culoare politică. Nu știi când, unde și cum te lovește boala!

Leave A Comment

%d bloggers like this: