Fostele Grajduri Imperiale din Cluj se fac sedii de firmă. Vor fi şi sute de apartamente

November 27, 2018
472 Views

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell, fondat de antreprenorul belgian Didier Balcaen, cunoscut pentru coordonarea dezvoltării turnului Unirii View din Bucureşti, a anunţat că va investi 42 mil. euro într-un proiect din Cluj-Napoca care va aduce clădiri de birouri şi 236 de apartamente.
Record Park va include spaţii de birouri, comerciale şi o componentă rezidenţială, ancorate de o clădire istorică care va fi conservată şi transformată într-un spaţiu versatil pentru artă, tehnologie şi spaţii de birouri de tip co-working. Finalizarea integrală a proiectului este programată pentru al doilea trimestru din 2020.
Proiectul este dezvoltat pe un teren cu o suprafaţă de 17.300 de metri pătraţi, situat în cartierul Mărăşti, ce a aparţinut fabricilor Argos şi Jolidon şi, o parte, bazei sportive Record. Acesta va avea o suprafaţă construită supraterană de 36.000 de metri pătraţi, precum şi zone verzi ample care vor reprezenta aproximativ jumătate din suprafaţa totală a terenului. Record Park va fi legat prin mai multe poduri pietonale de The Office, centrul de afaceri dezvoltat de NEPI Rockcastle şi Ovidiu Şandor.

Foto : www.capital.ro

Leave A Comment

%d bloggers like this: