Black Friday a început și la Clujana!

November 25, 2018
389 Views

Fabrica de încălțăminte CLUJANA lansează Campania de #BlackFridaycu reduceri de până la 50%!
Promoțiile se desfășoară în perioada 23-24 noiembrie a.c., în magazinele din Cluj-Napoca și în magazinul online https://shop.clujanacluj.com.
Clujenii sunt așteptați cu un stoc semnificativ de produse, ofertele promoționale vizând peste 75% dintre articolele de încălțăminte produse sub unul dintre cele mai de tradiții branduri ale Clujului!
Această campanie are loc în contextul unor alte inițiative de succes, recenta inaugurare a magazinului Clujana din Piața Mihai-Viteazu, precum și deschiderea magazinului online, generând pentru renumita fabrică de încălțăminte o creștere a vânzărilor cu aproximativ 50%.

Alături de showroom-ul din Piața 1 Mai, care funcționează neîntrerupt încă de la relansarea activității de producție de către Consiliul Județean Cluj în anul 2005, Clujana intenționează să deschidă în perioada următoare alte trei magazine în județele Sibiu, Mureș și Iași, dar și să desfacă produse pe piața europeană.

Cu o tradiţie de peste 100 de ani, celebrul brand de încălțăminte „Clujana” înseamnă, în primul rând, tradiție și stil, dar și extrem de multă eleganță și durabilitate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: