Rareş Bogdan a ameninţat ÎN DIRECT că pleacă de la Realitatea!

November 21, 2018
554 Views

Moderatorul emisiunii Jocuri de Putere a anunţat, în direct, că va părăsi postul de televiziune la care s-a consacrat dacă patronul Cozmin Guşă va continua să îi cenzureze invitaţii. În ultimele zile, Oana Stănciulescu şi Oreste Teodorescu au primit interdicţie de la conducerea postului, cu girul lui Cozmin Guşă, să mai participe la emisiunea lui Rareş Bogdan.

”În cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie! Deci sau domnul Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu sunt reprimiţi ca invitaţi în e isiunea Jocuri de Putere şi domnul Edward patia este concediat, sau rămân cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Sufletul meu e aici, colegii mei sunt aici. Repet, nu am nimic să reproșez până la această oră domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcurariu. Am avut libertate totală de expresie, de acţiune şi sper ca libertatea mea să continue la Realitatea TV pentru a putea face o emisiune liberă în sprijinul telespectatorilor, ascultătorilor şi cititorilor mei. Condițiile pentru a mai rămâne la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea exact să facă, sunt simple: Domnul director al postului, Edward Pastia este concediat, iar colegii mei Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu sunt reprimiţi între invitaţii emisiunii. Foarte simplu”, a spus Rareș Bogdan marţi seara, în direct la Realitatea TV.

Ulterior, jurnalistul a venit cu precizări pe pagina sa de Facebook: “Simplu şi clar. Am avut libertate totală la acest post TV. TOTALĂ. Nu doresc decât ca lucrurile să rămână la fel. Nimic altceva. Sunt un om liber şi doresc să rămân un om liber. Libertatea de expresie într-o societate democratică este vitală”.

Oreste, interzis la Realitatea cu 1 minut înainte de a intra în emisiune

Oreste Teodorescu, unul dintre obişnuiţii platoului Jocuri de Putere, a explicat cum a fost îndepărtat din emisiune tocmai înainte de a intra în direct:

“Astăzi, cu un minut înainte să intru în platoul Jocuri de Putere, am fost interzis la Realitatea… După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roșii, pentru că nu am marșat la ideea Partidului Realitatatea și pentru că politicul nu mai are nici o legătură cu jurnaliștii independenți, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul ca îl las singur pe Rareş, între lupi, fără sa îmi doresc asta, vă spun la revedere! Sper să ne reîntâlnim televizat cât mai curând! Rămân același soldat unei cauze drepte pentru țara mea! Nu pot fi complicele nici unei mașinațiuni…” a povestit Oreste pa pagina sa de Facebook, întrebându-se retoric: “Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu și a mea de la Realitatea? Sper măcar sa fi meritat!”

“Din păcate, sunt convins ca adevarata țintă este Rareş și incăpățânarea lui de a rămâne o insulă de antibolșevism și dragoste de o Românie frumoasă”, a concluzionat Oreste Teodorescu.

Reacţia patronului Cozmin Guşă

“Decizia lui Edward Pastia legată de Oreşte şi Oana Stănciulescu a fost una corectă şi care a primit avizul meu. Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el (Rareş Bogdan – n.n.) poate să o aibă legată de invitaţii lui”, a declarat Cozmin Guşă pentru stiripesurse.

sursa ziuadecluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: