PNL Cluj: Horia Nasra este principalul sabotor al proiectelor județului Cluj și al intereselor clujenilor!

November 21, 2018
275 Views

Disperat să mai prindă un mandat de președinte al PSD Cluj, Horia Nasra își arată hidoșenia și proasta creștere prin comunicate mincinoase și lipsite de orice urmă de bun simț. Din pupător de serviciu al ghiulului șefului său de partid, condamnatul penal Liviu Dragnea, Horia Nasra se erijează acum în mare deontolog, încercând să dea lecții administrative unor oameni care au contribuit decisiv la ceea ce este Clujul astăzi și anume un județ dezvoltat din punct de vedere economic, sportiv, social sau al infrastructurii.

Deputatul Horia Nasra nu este altceva decât un politician “fake”, fără nicio realizare pozitivă pentru cetățenii care i-au acordat votul și care nu a contat și nu va conta vreodată la București. De 2 ani de când partidul său este la Guvernare și din poziția de deputat și președinte al PSD Cluj, Horia Nasra nu a făcut altceva decât să saboteze proiectele județului.

Când s-a dezbătut bugetul României pe anul 2018 în plenul Parlamentului unde erați, domnule Nasra? De ce nu v-ați bătut pentru alocarea de fonduri pentru proiectele județului Cluj?

Dar când municipiul Cluj-Napoca a fost văduvit de 28 de milioane de Euro din buget iar celelalte UAT-uri din județ au fost de asemenea jefuite pentru că Guvernul dumneavoastră a decis diminuarea cotelor pe venit, atunci de ce nu v-am auzit vorbind, domnule Nasra?

Dar acum, când Guvernul Dăncilă a decis amânarea realizării Spitalului Regional de Urgență Cluj riscând să fie pierdute cele 150 de milioane de euro fonduri europene, de ce nu ați luat poziție, domnule Nasra?

Pentru că nu sunteți altceva decât o slugă a intereselor lui Liviu Dragnea și pentru că uitați de clujenii care v-au trimis în Parlament să le apărați interesele și nu să îi sabotați.

Sunteți o rușine pentru județul Cluj!

Biroul de presă al PNL Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: