Rise Project . Dragnea la vânătoare in Teleorman cu Oprisan, Stanescu , Nicusor Constantinescu, Buzatu si altii video +foto

November 17, 2018
821 Views

Rise Project a publicat, sâmbătă, pe pagina de Facebook, imagini de la partidele de vânătoare ale şefilor Tel Drum. Într-un video, realizat după o partidă de vânătoare, apare Liviu Dragnea alături de mai mulţi lideri PSD, printre care Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu.

Imaginea articolului #TeleormanLeaks: Rise Project publică imagini video şi fotografii de la partidele de vânătoare din Teleorman/ Ce şefi PSD erau prezenţi

#TeleormanLeaks: Rise Project publică imagini de la partidele de vânătoare/ Ce şefi PSD erau prezenţi

Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Petru Frătean, Constantin Niţă, Adrian Ţuţuianu, Dan Nica, Nicuşor Constantinecu, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, Ioan Mang, sunt câţiva dintre cei care apar în filmuleţul publicat de Rise Project de la o partidă de vânătoare

În alte fotografii apar, cu vânatul, Petre Pitiş, director general Tel Drum, Mircea Vişan, director tehnic Tel Drum, Dacian Pene, fost director mecanizare Tel Drum.

Rise Project a publicat recent documente pe care spune că le-a primit de la un ţăran care a găsit o valiză.

Printre acestea se afla şi un proces verbal de la partida de vânătoare, din 4 ianuarie 2014, pe fondul de vânătoare gestionat de AVPSS Turris Turnu Măgurele. Documentul menţionează şi vânatul aprobat: 20 de mistreţi, două vulpi, 6 iepuri.

Imagini cu puternic impact emoţional- vanatoarea  cu Dragnea, Oprisan, Nicusor Constantinescu, Buzatu, Stanescu etc  AICI.

În data de 5 noiembrie, Liviu Dragnea spunea că nu a mai vorbit cu Petre Pitiş, şeful Tel Drum, de 10-15 ani, când era consilier judeţean.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: