Consiliul Judetean Cluj – Au fost finalizate lucrările de asfaltare a tronsonului Vultureni – Chinteni situat pe drumul judeţean 109A

November 2, 2018
317 Views

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare a tronsonului Vultureni – Şoimeni – Băbuţiu – Deuşu – Chinteni situat pe drumul județean 109A.
„Finalizarea acestei asfaltări generează numeroase beneficii pentru participanții la trafic și pentru locuitorii din zonă, cu atât mai mult cu cât acest drum ce asigură accesul la municipiul reședință de județ și la zona metropolitană este tranzitat zilnic de un număr semnificativ de mașini”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.
Lucrările au vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 17,5 kilometri, de la kilometrul 10+200, respectiv intrarea în localitatea Chinteni, până la kilometrul 27+625 din Vultureni, la intersecția cu drumul judeţean DJ 109.
În vederea verificării conformității lucrărilor, respectiv a grosimii și consistenței stratului de asfalt, au fost preluate carote de către un laborator specializat.
Totodată, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a fi executate și operațiuni de completare a acostamentelor, realizarea de şanţuri de pământ şi înlocuirea podeţelor la unele drumuri laterale.

Leave A Comment

%d bloggers like this: