Lotul lărgit al naționalei de futnet pentru Campionatele Mondiale de futnet 16-18 Noiembrie Cluj-Napoca

October 30, 2018
594 Views

Daniel Săsărman, directorul tehnic al echipei naționale a României de futnet, a anunțat numele celor 15 jucători convocați în lotul lărgit pentru Campionatele Mondiale de futnet de la Cluj-Napoca, din perioada 16-18 noiembrie.

Președintele Asociației Futnet România, Sorin Bogdan, a luat decizia ca daniel Săsărman, din funcția de director tehnic, să se ocupe de selecția și pregătirea echipei naționale a României.

Din cei 15 jucători anunțați se va efectua selecția finală, lotul cu care România se va prezenta la Campionatele Mondiale urmând a fi alcătuit din cei mai buni 6 jucători. De menționat că jucătorii români nu sunt profesioniști, așa că selecția va depinde, în mare măsură, de disponibilitatea lor, unii fiind studenți sau lucrând la diverse instituții. În funcție de programul lor, la Cluj-Napoca vor avea loc antrenamente intensive, cei care urmează să participe având, evident, șanse sporite pentru lotul final.

De asemenea, România va acorda consiliere echipelor naționale din Spania, Italia și Moldova. Cu aceste țări, în perioada dinaintea Campionatelor Mondiale, urmând să aibă loc antrenamente comune la Cluj-Napoca.

Lotul preliminar este alcătuit din următorii:
Nagy Darius, Sorean Vasile jr. și Sorean Alex de la echipa campioană Tengo Salonta, Bălan Alin și Bozga Florin de la JSF Cluj-Napoca, Bota Alex Feraru Marius și Tiberiu Osztian de la Victory Cluj-Napoca, Creț Ioan si Szabo Levente de la Futnet Oradea, Mark Mocan, Crișan Silviu, Flavius Seiche și Claudiu Borz de la Simex Simleul Silvaniei și Csosz Kriszi de la Futnet Timișoara.

Biletele pentru acest eveniment inedit s-au pus in vanzare in rețelele My Ticket.ro, Entertix.ro si Bilete.ro.

Leave A Comment

%d bloggers like this: