Furt de zile mari la Iara. Reținuți după ce au furat peste 1200 de pachete de țigări din magazin

October 30, 2018
504 Views

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 03.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unui furt dintr-un magazin de pe raza comunei Iara, judeţul Cluj, de unde au fost sustrase ţigări.
Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că persoane necunoscute, care aveau fața acoperită, prin forțarea sistemului de închidere și anihilarea sistemului de alarmare, au pătruns în interiorul magazinului și au sustras 1254 de pachete de țigări.
Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Aceștia, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au reușit să identifice persoanele implicate în comiterea furtului.
Inițial, a fost găsit autoturismul cu care aceștia se deplasau; acesta a fost găsit pe un teren viran, abandonat, la ieșire din orașul Teiuș, județul Alba. În urma examinării autoturismului, au fost găsite și ridicate telefoane mobile, instrumente de spargere, cagule și 1254 de pachete de țigări.
Ulterior, au fost depistate și persoanele implicate în comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, de 33 și 34 de ani, și două femei, de 18 și 22 de ani, din județul Timiș. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.
Ulterior, la data de 28 octombrie a.c., cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de către magistrații Judecătoriei Turda.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și Timiș.

Leave A Comment

%d bloggers like this: