Echipa Nationala de Tineret a Romaniei va disputa un amical cu Belgia la CLUJ

October 24, 2018
609 Views

Echipa naţională de tineret a României, calificată la Campionatul European U21 din 2019, va disputa un meci amical cu selecţionata similară a Belgiei la Cluj-Napoca, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Întâlnirea cu Belgia, reprezentativă calificată de asemenea la turneul final de anul viitor, se va desfăşura joi, 15 noiembrie, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Informaţii privind biletele şi ora de disputare vor fi anunţate ulterior de FRF.

România U21 revine în Gruia după partida cu Ţara Galilor, câştigată cu scorul de 2-0 la 12 octombrie în care a stabilit un nou record de audienţă la un meci al naţionalei de tineret în ultimii 30 de ani. 12.588 spectatori au fost prezenţi pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” la partida România U21 – Ţara Galilor U21.

La 16 octombrie, selecţionata de tineret a României a învins echipa Liechtensteinului cu scorul de 4-0 (3-0) în ultimul meci din Grupa a 8-a a preliminariilor şi s-a calificat la Campionatul European de fotbal Under-21 din 2019. România a reuşit astfel a doua sa calificare la un Campionat European de tineret, după o pauză de 20 de ani, în 1998 turneul final fiind găzduit de ţara noastră

Leave A Comment

%d bloggers like this: