CJ Cluj- Lucrări de marcaje rutiere pe drumul judeţean 161D Târguşor – Sâmboieni – Cutca

October 23, 2018
1,079 Views

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că pe drumul judeţean 161D Târguşor – Sâmboieni – Cutca au fost executate lucrări de marcaje rutiere, în vederea asigurării unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.
„E un nou pas înainte spre o circulație în condiții de deplină siguranță. Niciunul dintre drumurile pe care vom finaliza lucrările de asfaltare nu va rămâne nemarcat, lucrările urmând a fi executate la un interval de timp cât mai scurt după turnarea asfaltului”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj,l Alin Tișe.
S-au executat, astfel, marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 10,367 kilometri, de la kilometrul 43+000 până la kilometrul 53+367.
Execuția marcajelor rutiere va continua în perioada imediat următoare și pe alte drumuri județene, în cazul în care condițiile meteorologice vor fi favorabile acestui tip de lucrări.

1 Comments

  1. eugen said: "E frig si nu se mai marcheaza ca se sterge vopseaua domnule Tise ! Atentieeeeeeeeee Aveti aprobare de la Politie pe proiect?!>".

Leave A Comment

%d bloggers like this: