USR Cluj are o noua conducere

October 22, 2018
945 Views

În urma alegerilor parțiale desfășurate sâmbătă, 20 octombrie, în cadrul Conferinței Filialei Județene Cluj a partidului Uniunea Salvați România, au fost aleși noi membri în organele de conducere și control ale organizației. Candidații la funcția de președinte al filialei județene USR Cluj au fost domnul Cătălin Sălăgean, fost secretar general al USR la nivel național și doamna Laura Simona Varga, membru în Biroul Județean USR Cluj și activistă civică. În urma votului delegaților din toate cele șapte filiale locale ale USR din județul Cluj, dl. Cătălin Sălăgean a devenit noul președinte al organizației.

Cu această ocazie, au fost completate și cele trei locuri vacante din cadrul Biroului Județean: dl. Vasile Roman (USR Dej), dl. Bogdan Iasinovschi (USR Cluj-Napoca) și dl. Mircea Bogdan Moș (USR Apahida) s-au alăturat echipei de conducere aleasă la precedenta Conferință a Filialei Județene. De asemenea, a fost stabilită și componența Comisiei de Cenzori a filialei județene USR Cluj, care va i formată din dl. Hani Alzain, dna. Delia Sucală și dl. Medorian Gheorghiu.

Echipa de conducere a USR Cluj are mandat până în iunie 2019, după alegerile europarlamentare și și-a propus obiective ambițioase în cadrul politicii sale de extindere și în ceea ce privește rezultatul la alegeri.

Leave A Comment

%d bloggers like this: