Vizita de documentare la Cluj-Napoca a Corpului Diplomatic acreditat la București

October 19, 2018
754 Views

“Am primit astăzi, la Cluj-Napoca, reprezentanții Corpului Diplomatic acreditat la București, aflați la noi în oraș pentru o vizită de documentare.

Delegația a fost compusă din 24 de ambasadori și 3 însărcinați cu afaceri a.i., reprezentând țări de pe toate continentele.

În cadrul întâlnirii am avut plăcerea să prezint oaspeților valorile orașului nostru, avantajele competitive cât și direcțiile strategice prin care dorim să creștem calitatea vieții și să facem din Cluj-Napoca o comunitate în care locuitorilor să le facă plăcere să muncească și să își crească copiii.

De asemenea, am menționat și aspectele specifice prin care ne dorim să promovăm orașul ca destinație potrivită pentru investiții străine responsabile, sustenabile și prietenoase cu mediul, care să completeze ceea ce avem deja în comunitatea noastră.

La eveniment au participat și au luat cuvântul dna Maria Magdalena Grigore – secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, dl Gyorke Zoltan – subprefectul județului Cluj și dl Răzvan Mustață – decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Vizita de informare și documentare a fost organizată de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul evenimentelor dedicate Centenarului Primului Război Mondial și al Marii Uniri, în vederea promovării istoriei României pe plan național și internațional.” arata edilul Emil Boc

Leave A Comment

%d bloggers like this: