Alin Tișe: Consiliul Județean Cluj e pe primul loc la nivel național în atragerea fondurilor europene

October 17, 2018
9,191 Views

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat astăzi că la nivel național Consiliul Județean Cluj este instituția publică care a atras cea mai mare sumă din fonduri europene, fiind totodată cei mai buni ani din istoria instituției pe această linie.

Performanța CJ Cluj a fost confirmată și de directorul general al ADR Nord-Vest, Marcel Boloș.

Astăzi, în ședință extraordinară, cu cvorum la limită, au fost aprobate mai multe proiecte cu finanțare europeană vizând reabilitarea și extinderea Ambulatorului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, respectiv a Ambulatoriului Spitalului Clinic de Boli Infectioase.

Cu un buget anual de 100 milioane de euro, din care 50% merg pe asistență socială, iar 20% pe bunuri și salarii, Consiliul Județean a atras 250 milioane de euro din fonduri europene, câștigând toate proiectele depuse spre finanțare.

Pentru cele 4 ambulatorii din subordine, Consiliul Județean Cluj a depus proiecte cu finanțare europeană în valoare de circa 16 milioane de euro, atât pentru reabilitare, cât și pentru extindere și dotare.

8 Comments

  1. Vasile Dan said: "La Cluj se poate la Bucuresti Nu Felicitari Cluj".
  2. marin said: "Felicitari ALIN TISE si echipei tale".
  3. Popovici Constantin said: "Domnule Toma va invit pe santier, sa vedeti cu ochii dumneavoastra cum merg lucrarile.".
  4. toma said: "Dar cu SMID-ul -groapa de gunoi, domnule presedinte ce mai faceti ? Cum merg lucrarile? Pune-ti saua pe echipa de implementare ca incaseaza bani degeaba din 2011 in frunte cu madam Ratiu".
  5. iuga said: "Sa moara de ciuda si JOIANA de la Mihai Viteazu , titoasa lui Szeple Acu freaca" menta " lui Vadim mic de Cluj".
  6. liana said: "Felicitari Alin si felicitari pentru echipa de la CJ Cluj".
  7. Gore said: "Bravisimo Tise , imi place ca in ultima perioada esti foarte activ sa noara de ciuda Alexa si Szeplecan Asa-l bati si pe Boc cu pensionarii lui".
  8. gore said: "Bravo Tise , imi place ca in ultima perioada esti foarte activ sa moara de ciuda Alexa si Szeplecan Fa si drumurile si vei fi number one".

Leave A Comment

%d bloggers like this: