PNL Cluj: Dezvoltarea judeţului Cluj, virusată de ciuma roşie!

October 12, 2018
312 Views

Parlamentarii şi consilierii judeţeni ai PSD Cluj, exponenţii celui mai incompetent partid de guvernământ din istoria României, se erijează de ceva timp într-un cor al bocitoarelor care se peniblizează cu fiecare ieşire în spaţiul public. Domnii de la PSD au făcut mai nou o pasiune din a solicita demisii, fără a avea măcar bunul simţ să propună şi soluţii la aşa-zisele probleme pe care le invocă. Realizăm că, de fapt, cerem prea mult de la aceşti sabotori, având în vedere că, la Guvernare fiind, nu au avut capacitatea de a face lobby la Bucureşti, astfel încât marile proiecte ale judeţului să fie finanţate cu prioritate, în speţă Centura Metropolitană a Clujului sau Spitalul Regional de Urgenţă.

Aşa cum am mai precizat şi cu alte ocazii, pentru aceste proiecte există fonduri aprobate de Comisia Europeană însă, din cauza incompetenţei Guvernului PSD-ALDE, Clujul este blocat sistematic de la finanţare. Este mai mult decât evident faptul că ciuma roşie încearcă din răsputeri să virusese dezvoltarea judeţului, iar acest lucru este confirmat recent şi prin votul împotrivă dat de către consilierii judeţeni ai PSD la proiectul de alocare a sumei de 8 milioane de Lei către Unităţile Administrativ Teritoriale din Cluj.

Nu ne așteptăm ca PSD să înțeleagă toate eforturile făcute de către administrația liberală dar sperăm totuși că vor avea decența de a nu mai sabota proiectele şi, implicit, pe toţi cetăţenii judeţului Cluj.

Biroul de presă al PNL Cluj

Leave A Comment

%d bloggers like this: