PNL Cluj: Oricât ar încerca slugile lui Liviu Dragnea să blocheze dezvoltarea județului, le transmitem doar atât: Clujul nu este Teleorman!

October 10, 2018
331 Views

Este din ce în ce mai evident faptul că singurul obiectiv al PSD este acela de a se opune oricăror încercări ale administrațiilor din România și mai ales ale celor liberale, de a dezvolta comunitățile locale. Acțiunile disperate ale consilierilor județeni ai PSD Cluj de a bloca distribuirea de către Consiliul Județean a sumei de 1,7 milioane de Euro către primăriile din județ, este un gest incalificabil și abuziv. Mai mult, asistăm astăzi la o serie de reacții spasmatice pe acest subiect ale unor lideri pesediști care nu au reușit să direcționeze 1 leu către proiectele județului Cluj, singurul lor merit pentru pozițiile ocupate la București fiind prieteniile cu condamnatul penal Liviu Dragnea.

Cetățenii județului Cluj trebuie să știe că singurul vinovat pentru blocarea proiectelor comunităților și pentru buna funcționare a primăriilor este PSD Cluj. Consilierii județeni și liderii acestui partid sunt capabili doar să împroaște cu incompetență și rea credință, cu scopul de arunca județul Cluj în subdezvoltare, așa cum încearcă să facă cu întreaga Românie.

Îi asigurăm însă pe cetățeni că PNL va continua să se lupte pentru modernizarea și europenizarea Clujului așa cum, de altfel, a făcut și până acum.
PNL Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: