Festivalul Internaţional “Toamna Muzicală Clujeană”, editia a 52-a, 12-26 octombrie

October 9, 2018
787 Views

Festivalul Internaţional “Toamna Muzicală Clujeană” ajunge în acest an la cea de-a 52-a ediţie. De mai bine de jumătate de secol, Filarmonica de Stat “Transilvania” pregăteşte în fiecare toamnă o serie de evenimente menite să sărbătorească muzica cultă, să aducă o ofertă variată de concerte şi recitaluri. Anul acesta, festivalul se va desfăşura în perioada 12-26 octombrie şi este sprijinit de Consiliul Judeţean Cluj, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, Societatea Filarmonica Transilvania, Energobit, Electrica, Weberbau, Fundaţia Transilvania Leaders, Eximtur şi Asociaţia Nişte Oameni.

De 52 de ani, Toamna Muzicală Clujeană plasează Clujul pe un traseu cultural de excepţie, prin promovarea muzicii culte naționale și universale.

De 52 de ani, Toamna Muzicală Clujeană are grijă ca publicului să-i fie îndeplinite cele mai pretențioase așteptări în ceea ce privește muzica, prin concerte și recitaluri ale unor invitați cu nume de prim rang în lumea muzicală.

În 52 de ani, Toamna Muzicală Clujeană a devenit cel mai important festival de muzică cultă din Transilvania şi, totodată, cea mai veche manifestare de gen din România, dar care continuă să promoveze tineri artiști cu reputație bine conturată pe scenele internaționale.

Toamna Muzicală Clujeană a (în)cântat o jumătate de secol de istorie muzicală.

Leave A Comment

%d bloggers like this: