Colegiul Tehnic Napoca a sarbatorit 72 de ani de existenta.

October 7, 2018
1,151 Views

“Astazi, de Ziua Educatiei, Colegiul Tehnic Napoca a sarbatorit 72 de ani de existenta. Ne-am bucurat de prezenta domnului primar Emil Boc, care in mesajul domniei sale a pledat pentru importanta educatiei in dezvoltarea personala a tinerilor si in cresterea sanselor de a gasi un loc de munca mai bine platit si a reprezentantilor Inspectoratului Scolar Cluj, care au apreciat dezvoltarea solii in ultimii ani.

A fost o intalnire de suflet, la care au fost invitati fosti profesori si directori ai scolii, care au primit diplome si distinctii, iar ctitorul scolii, prof.ing.Ioan Rotarau, la 25 de ani de la trecerea in nefiinta, a fost omagiat pentru contributia adusa la dezvoltarea scolii si, in memoria domniei sale, sala festiva a primit numele Prof. ioan Rotaru.

A urmat mesajul absolventilor scolii, transmis de doamna Adriana Irimies si mesajul generatiei actuale de elevi. Activitatea s-a incheiat cu un scurt program artistic, sustinut de doamna Adriana Irimies si de elevii scolii, program incarcat de emotie si vibratie patriotica, acum in anul Centenarului Marii Uniri.” arata directoare Colegiului Tehnic Napoca , Marinela Marc

Leave A Comment

%d bloggers like this: