Fostul premier Adrian Năstase -As fi votat DA la Referendum

October 5, 2018
594 Views

Fostul premier Adrian Năstase, în prezent președintele Fundației Europene Titulescu, a participat, vineri, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internaţional de Carte Transilvania (FICT), unde a făcut afirmații despre referendumul pentru familie. Fostul președinte PSD, a spus că nu va participa la referendumul pentru revizuirea Constituţiei, dar dacă ar fi putut să meargă, acesta spune că ar fi votat „Da”.

„Am o interdicţie de a alege şi de a fi ales, dar în schimb, votul meu prin <> este foarte clar, în sensul că, dacă aş fi putut să particip, aş fi votat <>. Cred că, în aceste moment, nu ştiu dacă era cel mai bun pentru acest referendum, dar există o iniţiativă a 3 milioane de concetăţeni care au considerat că trebuie tranşată această chestiune. Dacă s-a pus problema în acest fel, atunci cred că este important să ne exprimăm”, a spus Năstase, potrivit www.stiripesurse.ro

Adrian Năstase, în prezent președintele Fundației Europene Titulescu, a participat, vineri, la Cluj-Napoca, la Festivalul Internaţional de Carte Transilvania (FICT) unde şi-a lansat volumele “Descriptio Bessarabiae. Basarabia în cinci secole de cartografie”, scris împreună cu Mihai Gribincea şi Ovidiu Dumitru, şi “Historia Transylvaniae. Transilvania în cinci secole de cartografie”, scris împreună cu Ioan-Aurel Pop şi Mihai Gribincea.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: