Jazz in the Street Showcase 3, Str.Clemenceau nr.3, ora 18.00

September 29, 2018
661 Views

Jazz in the Street ajunge la al treilea eveniment al toamnei. Sperăm că v-ați obișnuit deja.
Sepp, Alexu and The Voices Inside și Infusion ne cântă în stradă, pe pietonală, de la 18:00 la 21:00, în fața barului Vorbe de pe deja cunoscuta stradă Clemenceau.

Iată programul zilei de sâmbătă, 29 septembrie:
18:00 – Infusion
19:00 – SEPP
20:00 – Alexu and The Voices Inside

Parteneri: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, AFCN, Raiffeisen Bank Romania, MEGA IMAGE.

SEPP
este un octet de jazz înființat în 2017 de către clarinetistul austriac Christopher Haritzer. Acest proiect este un omagiu adus bunicului acestuia: Josef Lackner. Acesta a fost pionier în protecția avalanșei, ghid montan, salvamont, fermier, conducătorul mai multor fundații, un tată dedicat familiei și un împătimit muzician. De la bunicul său, care avea o mare încredere în propiul instict și mergea deseori pe drumuri nemarcate, asumandu-și riscurile, a învățat Christopher primele mișcări la clarinet. Pe aceeași atitudine mizează Christopher împreună cu colegii săi de trupă, cu rădăcini în Brazilia, Turcia, Cehia, Germania sau Austria, care fiind fascinați de nou, contribuie fiecare în modul său unic la compoziția muzicală a trupei.

Alexu and The Voices Inside
Viață, muzică și tot ce mai e în jur. Alexu and The Voices Inside e un proiect artistic care exprimă modul în care artistul vede viața prin versuri și sunete simple. Influențe: Damien Rice, Ben Howard, Ed Sheeran, Matthew Healy.

Infusion
Grupul este format din Diana, Radu, Marius și Lukas și aduce o infuzie de muzică acustică plus un strop de originalitate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: