Expoziție de grafică și prezentare de carte la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”

September 29, 2018
412 Views

Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat la expoziția de grafică ce va fi însoțită de o prezentare de carte a autoarei Anca Sas, intitulată „37 de zile”.
Evenimentul va avea loc luni, 1 octombrie 2018, ora 17.00, la parterul sediului central al bibliotecii, situat pe Calea Dorobanților nr. 104 și este organizat de Fundația „Inter-Art” Aiud în parteneriat cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.
„Lucrările din expoziție reprezintă ilustrația volumului „37 de zile” semnat Anca Sas, un pseudo jurnal de călătorie a conștiinței umane. Cele 37 de zile înseamnă de fapt sinteza unei călătorii pe tărâm american dar și o incursiune în atmosfera tumultuoasă al fascinantului Haiti, o incursiune spre regăsirea de sine în care conștiința umană are un rol determinant. Grafica volumului are un statut aparte, este nu doar o simplă ilustrație, mai degrabă o completare la consemnarea impresiilor pe care Anca le-a comprimat între coperțile acestui volum”, a precizat domnul Ștefan Balog, artist plastic, președintele Fundației Inter-Art.

Fotografia postată de Consiliul Judetean Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: