E frig dar de joi vremea se incalzeste . Cum va fi prognoza-meteo pentru miercuri -duminica , la Cluj

September 25, 2018
345 Views

Vremea se răceşte în următoarele zile, iar temperaturile vor fi cuprinse între 10 şi 21 de grade Celsius, anunţă meteorologii, precizând că valorile termice vor fi cu 6 grade mai mici faţă de cele normale pentru luna septembrie. De joi, vremea se încălzeşte uşor.

“De luni temperatura a scăzut semnificativ în estul, nordul şi centrul ţării. Frontul rece, răspunzător de răcirea acestor zile, avansează către partea de sud a ţării. Marţi vorbim despre o vreme rece pentru această perioadă în toate zonele ţării. Vor fi temperaturi cuprinse între 10 grade în Maramureş şi cel mult 21 de grade în partea de sud a Munteniei. (…) Dimineţile următoare vor fi reci, temperaturile vor fi cuprinse între -2 grade şi 8-9 grade Celsius. În estul Transilvaniei posibil să fie şi -4 grade. În nord-vest, miercuri şi joi dimineaţă se va observa bruma. În general vor fi temperaturi cu 6 grade mai mici faţă de ce ar fi normal în luna septembrie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Huştiu, meteorolog în cadrul Admnistraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

De joi, spune meteorologul, vremea se încălzeşte uşor, iar temperaturile se apropie de cele normale pentru această perioadă. “De joi se prevede o încălzire uşoară, iar temperaturile se vor apropia de normalul perioadei şi vor fi cuprinse, în general, între 16 şi 24 de grade, iar noaptea între 2 şi 10 grade”, a mai explicat meteorologul.

În următoarele zile, pe litoral vor fi temperaturi de 17-18 grade Celsius, iar la munte este aşteptată lapoviţa sau chiar ninsoarea. “La munte vom avea parte de lapoviţă sau chiar ninsoare. (…) Vor mai fi şi intensificări ale vântului în Moldova, posibil să fie rafale între 65 şi 70 de km/h. (…) Şi la mare vremea se răceşte. (…) De marţi vine toamna şi pe litoral. Vor fi temperaturi care nu mai trec de 17-18 grade, iar pe timpul nopţii va fi destul de rece, 8-9 grade”, a mai spus reprezentantul ANM.

Vremea in Cluj 

Miercuri, 26 Septembrie 2018
Soarele iese putin din nori
Temperatura minima: 1° C
Temperatura maxima: 13° C

Joi, 27 Septembrie 2018
Partial însorit
Temperatura minima: 1° C
Temperatura maxima: 14° C

Vineri, 28 Septembrie 2018
Predominant însorit
Temperatura minima: 4° C
Temperatura maxima: 17° C

Sambata, 29 Septembrie 2018
Soare stralucitor
Temperatura minima: 6° C
Temperatura maxima: 21° C

Duminica, 30 Septembrie 2018
Câteva averse
Temperatura intre 6° C si 18° C

Leave A Comment

%d bloggers like this: