WIZZ AIR SĂRBĂTOREȘTE 10 MILIOANE DE PASAGERI ÎN CLUJ-NAPOCA

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principalul transportator aerian din România, sărbătorește un reper important pe aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj–Napoca: 10 milioane de pasageri transportați. Norocosul pasager cu  numărul 10 milioane a călătorit pe zborul Cluj-Napoca – Atena și a fost întâmpinat la destinație cu un voucher cadou din partea echipei WIZZ.

În 2018, Wizz Air oferă peste 2 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale la prețuri scăzute din Cluj-Napoca, de la doar 39 de ron*. Pe lângă viitoarele rute spre Liverpool din octombrie, Lyon din noiembrie și Birmingham în decembrie, Wizz Air oferă acum din Cluj-Napoca zboruri către 35 de destinații din 16 țări. În ultimii 10 ani, de când WIZZ operează din Cluj, compania a investit constant în rețeua sa aflată în continuă creștere, aducând și mai multe oportunități de călătorie și oferind cele mai mici prețuri posibile pentru clienții săi.

Cele șase aeronave alocate bazei din Cluj-Napoca reprezintă o investiție de peste 600 de milioane de dolari **, iar aproape 200 de membri fac parte din echipa WIZZ locală. Compania își va extinde operațiunile în noiembrie, prin alocarea celei de-a șaptea aeronave pe aeroportul internațional din Cluj–Napoca, ceea ce va genera o investiție de încă 100 de milioane de dolari. În 2017, peste 1,8 milioane de pasageri din și spre Cluj s-au bucurat de prețurile reduse WIZZ, de sistemul de rezervări ușor de folosit, precum și de serviciile de bord de cea mai bună calitate. Operațiunile WIZZ din Cluj-Napoca susțin peste 1.400 de locuri de muncă la nivel local *** în industriile de aviație și de turism.

Primul zbor al WIZZ de pe aeroportul din Cluj-Napoca a avut loc în octombrie 2007 și de atunci compania a crescut continuu rețeaua sa. Din România, WIZZ oferă acum, în total, 144 de rute spre 22 de țări, de pe 10 aeroporturi locale. Alocarea unei noi aeronave pe aeroportul din Cluj, în noiembrie 2018, face ca numărul flotei din România să ajungă la 25 de aparate de zbor, iar numărul angajaților la mai mult de 1.000. Cu mai mult de 8,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România, inclusiv începerea a 25 de noi rute în 2018, capacitatea WIZZ a crescut de la an la an cu 14%.

Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air, declară:”Suntem încântați să sărbătorim un asemenea reper important împreună cu pasagerii noștri din România: 10 milioane de pasageri transportați din și spre Cluj Napoca. În ultimii zece ani, am oferit pasagerilor noi oportunități de a descoperi cele 35 de destinații oferite de pe aeroportul din Cluj–Napoca, precum și de prețuri cu adevărat scăzute. Mulțumim fiecăruia dintre clienții noștri loiali pentru încrederea acordată”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: