Programul de duminica, 16 septembrie, la Festivalul WonderPuck

September 16, 2018
698 Views

Programul de duminica, 16 septembrie incepe de la ora 10.00, la scena mare din Piata Unirii, cu spectacolul Ursuletul si anotimpurile – Teatrul de Papusi „Prichindel”, Alba Iulia. Tot aici, de la ora 12.00 va fi prezentat spectacolul Prietenii Motanului Incaltat, sustinut de Teatrul pentru Copii si Tineret „Colibri” din Craiova. Ambele reprezentatii vor avea loc in limba romana. De la ora 14, la scena mica urmeaza Pacalici la circ, spectacol in limba maghiara al Teatrului de Papusi „Spiridus” din Satu Mare. Pe scena mare va fi prezentat de la 15.30 spectacolul Regele gol – Teatrul „Arlechino”, Brasov (in limba romana). De la ora 16.30 va avea loc pe aceeasi scena ceremonia de inchidere oficiala.

Ateliere pentru cei mici in Piata Unirii
De asemenea, in Piata Unirii vor avea loc pe tot parcursul festivalului ateliere adresate copiilor, fie de creatie, fie de manuire sau de gatit, iar mesterii populari vor sustine ateliere de tesut si de impletit. Li se vor adauga ateliere sustinute de cei de la Teatrul Colibri, Compania Managis Bio sau Asociatia Sosonuti. Ca urmare, toti micii artisti sunt asteptati la WonderPuck 2018 sa creeze lucruri frumoase si sa isi faca noi prieteni!

Spectacole pentru adolescenti in Piata Muzeului
Primul spectacol din Piata Muzeului din cadrul WonderPuck 2018 va fi sustinut de Trupa Sapte de la Palatul Copiilor, vineri, 14, septembrie, de la ora 18.30 si se numeste Almost, Maine. Urmeaza de la ora 19.30 un moment Commedia dell’Arte, sustinut de Rondul de noapte din Cluj-Napoca. De la ora 20.00 este programat spectacolul de improvizatie ImproVshow, al Trupei Silver din Cluj-Napoca. Seara se incheie la ora 21.30 cu un concert Pink Tatoo si Trupa lu Bunu din Cluj-Napoca. Sambata, de la ora 14.00, programul de la scena din Piata Muzeului incepe cu un concert Hy Dak Musiq – Asociatia „Povestea unei seri”, Cluj-Napoca. De la ora 17.30 va avea loc Femeia alba, un spectacol nonverbal sustinut de artista Magali Chouinard din Canada. La final, de la ora 19.00, va avea loc spectacolul In Viitorul Apropiat, sustinut de Reactor de creatie si experiment, Cluj-Napoca.

WonderPuck la Castel duce teatrul in fata copiilor din Bontida
Programul festivalului incepe in curtea castelului de la Bontida duminica, 16 septembrie, de la ora 11.00, cu spectacolul Danila Prepeleac, sustinut de artistii Teatrului de Papusi „Puck” din Cluj-Napoca (in limba romana). De la ora 12.30 este programat Taurul negru si alte povestiri, moment sustinut de Asociatia Teatrala „Shoshin” din Cluj-Napoca (in limba maghiara). Urmeaza la ora 13.30 spectacolul nonverbal
Circul de Alama, sustinut de Csaba Méhes si trupa Brass in the Five din Ungaria. Ultimul moment va consta intr-o reprezentatie a spectacolului Povesti clujene, sustinut de la ora 16.30 de artistii Teatrului „Puck”.
Festivalul este organizat de Teatrul de Papusi „Puck”, Asociatia Esua si Clubul „Lions”, cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, al Primariei Municipiului Cluj-Napoca si al Administratiei Fondului Cultural National.

Leave A Comment

%d bloggers like this: