Omenie! Au găsit peste 7000 de euro și i-au predat poliției

September 11, 2018
282 Views

Poliţiştii din cadrul poliţiei oraşului Huedin au restituit suma de bani găsită şi predată poliţiştilor, proprietarului de drept.

 

La data de 9 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţia a fost sesizată prin Apelul Unic de Urgenţă 112, despre faptul că pe raza localităţii Aghireşul Fabrici a fost găsită o sumă de bani în euro, bani care au fost ulterior predaţi poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu.

 

Cei care au găsit banii, doi bărbaţi din aceiaşi localitate, în vârstă de 40 de ani, au dat dovadă de un spirit civic remarcabil şi nu s-au gândit nici o clipă că ar putea opri pentru ei suma de 7350 de euro, din contră, s-au gândit că cel care i-a pierdut are cu siguranţă mare nevoie de ei.

 

În cursul aceleiaşi zile la sediul Postului de Poliţie Comunal Aghireşu s-au prezentat doi bărbaţi, unul dintre aceştia aducând la cunoştinţa poliţiştilor faptul că soţia sa a pierdut o sumă de bani în euro şi a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru găsirea banilor. Cei doi bărbaţi şi femeia au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Huedin unde, duppă ce au făcut dovada că sunt proprietarii de drept ai banilor, aceştia le-au fost restituiţi.

 

Adresăm mulţumirile şi felicitările noastre şi ale proprietarilor banilor, celor doi bărbaţi pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Un exeplu demn de urmatpentru oricine.

Leave A Comment

%d bloggers like this: