Dialog cu cetățenii al Comisarilor Europeni Corina Crețu şi Phil Hogan la Cluj-Napoca!

September 11, 2018
525 Views

“Un buget modern pentru o Uniune Europeană mai puternică” este principala temă de discuție a dialogului cu cetățenii pe care îl vor avea la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie, Comisarul European Corina Crețu, responsabil pentru Politică Regională şi Comisarul European Phil Hogan, responsabil pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Dialogul cu cetățenii va avea loc în Sala Jean Monnet a Facultății de Studii Europene a UBB Cluj (Strada Emmanuel de Martonne, Nr. 1, Cluj-Napoca) între orele 10-11:30.

Cei interesați pot participa la dezbatere  completând formularul de aici https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/hogan-cretu-cluj, până cel târziu în data de 13 septembrie 2018, ora 18.00, sau online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 9.00 și 9.45 și va fi permis, în primul rând, participanților deja înregistrați. Accesul la dialog se va face în limita locurilor disponibile.

Leave A Comment

%d bloggers like this: