Daniel Buda s-a inscris in cursa pentru europarlamentarele din 2019

September 7, 2018
430 Views

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că nu ar fi rău dacă primele nume pe lista PNL a candidaţilor pentru alegerile parlamentare să fie„Ludovic Orban,Vasile Blaga şi Crin Antonescu”. Liderul PNL a anunţat că până acum s-au înscris pe listă Cristian Buşoi, Mircea Hava. Daniel Buda şi alţi 

„A început înscrierea pe listă. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi. Şi-au anunţat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Marinescu, cam aştia candidează. Sunt mulţi colegi care mi-au cerut să candidez, evident poate mulţi nu mi-au cerut pentru că mă iubesc. Unii mi-ar fi cerut „candidează tu că dacă nu obţinem scorul pe care îl aşteptăm, tu o să răspunzi personal, alţii probabil m-au invitat să candidez sperând că voi creşte scorul partidului”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Întrebat dacă primele trei nume de pe lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga şi Crin Antonescu, liderul PNL a susţinut că „nu ar fi rău”, dar nu poate da momentan răspunsul. Acesta a susţinut că până în prezent Crin Antonescu nu s-a înscris pentru candidatura la alegerile europarlamentare, însă mai are timp până pe 1 octombrie.

Despre Vasile Blaga, Ludovic Orban a precizat că nu şi-a exprimat încă dorinţa de a candida, dar ar reprezenta o candidatură puternică.

Leave A Comment

%d bloggers like this: