Daniel Buda – Relațiile româno-germane, puse în pericol de guvernul iresponsabil PSD-ALDE!

September 5, 2018
577 Views

“Recentele declarații ale președintelui Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, potrivit căruia derapajele recente ale lui Darius Vâlcov și Liviu Pop afectează relațiile germano-române, iar investitorii germani sunt descurajați, ar trebui să îi dea serios de gândit lui Liviu Dragnea. Mai mult, se impun de îndată demisiile din funcțiile publice ale celor doi iresponsabili, Vâlcov și Pop, care au îndrăznit să facă apel în discursul public la o serie de comparații cu tentă nazistă. Acești nefericiți, care sunt incapabili să își susțină punctele de vedere cu argumente de bun simț, ancorate în realitatea zilelor noastre și, mai mult, care pun în pericol relații bilaterale istorice, clădite cu sacrificii și muncă diplomatică susținută, trebuie să dispară din prim-planul politicii românești.
De parcă nu este suficient faptul că investitorii fug cât văd cu ochii din România din cauza măsurilor aberande pe care actuala coaliție de guvernare le-a aplicat mediului privat, acum investitorii străini care au mai rămas încă în țară, se simt discriminați și denigrați de același guvern nechibzuit.
Mai trist este că rușinea brăzdată pe fața României de Guvernul PSD-ALDE va mai putea fi probabil ștearsă la împlinirea unui Centenar ca stat membru al UE.” arata europarlamentarul Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: