Teatrul „Puck” pregătește o premieră și două spectacole în Parcul Central

August 30, 2018
220 Views

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck”, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, vor susține, în perioada 30 august – 2 septembrie a.c., o serie de reprezentații speciale, respectiv o premieră și două spectacole desfășurate în Parcul Central din Cluj – Napoca, cu ocazia Central Park Wine Festival 2018.
Astfel, joi, 30 august a.c., cu începere de la ora 17:00, pe scena Teatrului de Păpuși „Puck” va avea loc premiera unui spectacol de tip One Man Show, în cadrul secției maghiare a instituției. Este vorba de „Clovnul”, spectacol propus publicului de peste 12 ani. Regia este semnată de Vadas László, iar protagonistul este Bondár Tibor, cel mai tânăr și, totodată, cel mai nou angajat actor-păpușar al secției maghiare.
În spectacolul „Clovnul” întâlnim doi prieteni vechi: Nikkolo și Filippo. Au fost cândva clovni și colegi, iar acum sunt epuizați, pierduți și speră să mai aibă o șansă în lumea artiștilor de succes.
Cei mici și cei mari sunt așteptați, de asemenea, în Parcul Central, sâmbătă, 1 septembrie a.c., de la ora 11:00, când se va juca spectacolul „Croitorașul cel Isteț”, după Frații Grimm, în regia Emiliei Nechita, respectiv duminică, 2 septembrie a.c., de la aceeași oră, când este programat „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în regia lui Traian Savinescu. Cele două spectacole se joacă în limba română, iar intrarea este gratuită

Leave A Comment

%d bloggers like this: