Razie în Baciu. 11 persoane duse la poliție și amenzi de mii de lei

August 30, 2018
192 Views

Ieri, polițiștii din Baciu au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza de competență, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, descurajarea comiterii de fapte antisociale și depistarea persoanelor bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

La data de 29 august a.c., între orele 06:00 – 10:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor din locuințe, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor urmărite.
La acțiune au participat efective mărite de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, Biroului Rutier, Serviciului Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.
Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în zona localităților Sânpaul, Mihăiești, Suceag și Mera.
În cadrul acțiunii au fost legitimate 27 de persoane și au fost puse în executare 3 mandate de aducere. De asemenea, 11 persoane, bănuite de comiterea unor fapte antisociale, au fost conduse la sediul unității de poliție.
Pentru neregulile constatate, s-au aplicat sancțiuni în valoare de circa 9.000 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.U.G. 55/2002 și a O.U.G. 195/2002.
Polițiștii rutieri au retras 2 certificate de înmatriculare și au reținut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: