Participarea Asociaţiei Produs de Cluj la Festivalul Usturoiului

July 30, 2018
324 Views

  Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a participat în zilele de 28 și 29 iulie la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa, judeţul Bistriţa Năsăud.

Acest eveniment încheie seria sezonului de primăvară-vară al manifestărilor expoziționale organizate de Asociația Produs de Cluj, sezon care a cuprins zece târguri proprii, două participări la târguri de peste hotare, o participare la unul internaţional şi o participare la un festival interjudeţean.

         „Prezenţa noastră la Festivalul Usturoiului nu este o noutate, Asociaţia Produs de Cluj fiind model pentru organizaţia similară din județul vecin, principalul organizator al evenimentului. A fost a şasea prezenţă clujeană cu standuri proprii, din tot atâtea ediţii ale manifestării. Am considerat că trebuie să fim aici şi anul acesta şi să oferim vizitatorilor ocazia de a admira, gusta şi achiziţiona produsele oferite de partenerii noştri. Ca şi la ediţiile anterioare, oferta clujenilor a fost extrem de apreciată de cei care au vizitat târgul”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tişe.

         La Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa oferta clujeană a cuprins produse lactate, miere de albine şi produse apicole, pâine de casă şi produse de patiserie, turtă dulce, siropuri naturale, bijuterii lucrate de mână, costume populare, lavandă şi obiecte de marochinărie.

         Evenimentele organizate sub brandul Produs de Cluj vor fi reluate în luna septembrie, primul dintre acestea, respectiv deja tradiţionala manifestare Zilele Recoltei, urmând a se desfășura la Cluj-Napoca.

Leave A Comment

%d bloggers like this: