#ProROMANIA promoveaza campania “HAI CU BUSU” !

July 27, 2018
607 Views

*Partidul ProROMANIA-Cluj se implica in imbunatatirea calitatii vietii clujenilor.

REALITATI: *Supraaglomerarea orasului Cluj-Napoca, pe langa stres, produce si blocaje auto. *Orasul nostru se afla pe un trend populational crescator, ceea ce va duce la agravarea situatiei, inclusiv prin poluare. *Municipalitatea are la dispozitie si administreaza capacitati generoase de finantare, ce pot fi directionate mai binelui cetatenilor. *Cresterea sustenabila pentru centrul nostru urban, incumba si pastrarea si/sau imbunatatirea calitatii mediului ambiant (reducerea poluarii, a aglomerarii, cresterea mobilitatii persoanelor, reducerea costurilor vietii)

INITIATIVA: *ProROMANIA-Cluj propune municipalitatii Cluj-Napoca, si va promova prin lobby, introducerea gratuitatii pe toate mijloacele sale de transport in comun, si pentru toate categoriile de cetateni. *Aceasta inititiativa va fi avansata in  ofertele electorale locale vitoare a tuturor reprezentantilor ProROMANIA care vor alege sa-si ofere la mod altruist comunitatii serviciile, candidand pentru posturi de consilieri municipali si primar.

SUSTENABILITATE: *Pentru finantarea acestui deziderat, pe langa alocari bugetare locale, se vor putea accesa granturi sau finantari comunitare europene. *Se vor creste exponential cuantumul taxelor de parcare de pe raza centrului orasului. *Se vor institui taxe de tranzit pentru ne-rezidenti si ne-turisti.

LOCALIZARE: https://www.facebook.com/events/237827943381928/

 

 

 

 

 

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: