Viorica Dăncilă, gafă în Muntenegru. Guvernul a șters înregistrarea de pe Facebook. Iata si inregistrarea nestearsa de la min 6 . 03

July 26, 2018
467 Views

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut miercuri o conferinţă de presă comună cu premierul muntenegrean Duško Marković, în care a spus că se bucură să fie la Pristina, care este capitala Kosovo, în loc să spună Podgorica, care este capitala Muntenegrului.

În înregistrarea conferinţei prezentată de Guvernul din Muntenegru, momentul în care Viorica Dăncilă rosteşte “Pristina” este fără sonor, relatează News.ro

“Mă bucur să fiu astăzi la Pristina, în prima vizită a unui prim-ministru român în Muntenegru”, a spus Dăncilă.

Translatorul a sesizat greşeala şi a spus Podgorica, care este, de fapt, capitala Muntenegrului.

De asemenea, Guvernul muntenegrean a cenzurat greşeala făcută de prim-ministrul Viorica Dăncilă, pe linkul de pe site-ul Guvernului din Muntenegru către înregistrarea conferinţei de presă neauzindu-se, la minutul 6:03, când Dăncilă rosteşte “Pristina”.

Iata si ce a spus Dancila

De asemenea, comentariile sunt dezactivate.

Guvernul de la Bucureşti a întrerupt de pe contul de Facebook transmisiunea LIVE a conferinţei de presă, iar ulterior nu a mai publicat vreo înregistrare cu aceasta.

În trecut, Guvernul României a mai a publicat mai multe înregistrări, cu premierul Dăncilă, care nu aveau sunet.

Premierul Viorica Dăncilă se află, în perioada 25-27 iulie, într-o vizită oficială în Muntenegru şi în Republica Macedonia.

Leave A Comment

%d bloggers like this: