Arestat pentru că a încălcat ordinul de restricție

July 24, 2018
267 Views

Poliţiştii clujeni iau măsuri ferme în cazurile de violenţă în familie. Ieri, un bărbat a fost reţinut 24 de ore după ce a încălcat un ordin de protecţie.

Nerespectarea obligaţiilor impuse de instanţă prin ordinul de protecţie conturează elementele infracţiunii de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti!

 

La data de 23 iulie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca, Compartimentul Proximitate, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

În luna aprilie a.c., soția bărbatului ar fi solicitat magistraților Judecătoriei Turda emiterea unui ordin de protecție. În urma solicitării emiterii ordinului de către aceasta, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Conform probatoriului administrat, bărbatul ar fi încălcat în mod repetat obligaţiile care îi erau impuse prin ordinul de protecţie. De exemplu, ieri ar fi abordat-o pe femeie, în timp ce se afla pe raza municicipiului Cluj-Napoca, deşi, prin ordin, avea interdicţie de a lua legătura sau de a se apropia de femeie.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti.

 

SESIZAŢI  POLIŢIEI ORICE CAZ DE VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE!

Leave A Comment

%d bloggers like this: