AROBS achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

July 9, 2018
532 Views

AROBS Transilvania Software, companie Clujeană înființată în 1998, are acum două noi filiale în Olanda și Belgia: CoSo by Arobs B.V., respectiv CoSo by Arobs BVBA. Cele două firme sunt evaluate la 1,3 milioane Euro și au, în acest moment, 10 angajați.

 

Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele ale AROBS, în zonele de management al flotei, process automation, dar și cele privind specializarea pe software educațional. Printre clienții importanți ai CoSo by AROBS sunt Alpega (former Wouter Kluwers), Emerson, BASF și Schneider.

 

Voicu Oprean, CEO AROBS, declară: “AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare”.

 

La cei 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: