Emil Boc – Masă rotundă alături de Ambasadorul S.U.A. în România și reprezentanții comunității americane de business

Am participat astăzi, alături de Excelența Sa dl Hans Klemm, Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România, la întâlnirea cu reprezentanții mediului de business membri ai Camerei de Comerț Americane în România, AmCham. Discuția a fost moderată de Președintele AmCham România, dna Anda Todor.

Obiectivul acestei întâlniri a fost facilitatea unui dialog direct cu reprezentanții comunității de afaceri din zonă, despre continuarea dezvoltării municipiului ca un centrul regional de business.

În acest context, am mulțumit investitorilor americani pentru locurile de muncă aduse și create la Cluj-Napoca și totodată, le-am prezentat avantajele competitive ale Clujului, în scopul de a atrage și mai multe investiții americane în municipiul nostru.

Am subliniat, astfel, importanța Universității ca motor de dezvoltare al comunității clujene, alături de componentele de inovare, IT, R&D. Totodată, am prezentat viziunea strategică a orașului, a cărei componentă cheie este Calitatea vieții. Oricine trebuie să poată studia, munci, învăța lucruri noi, întemeia o familie și să se bucure de viața în Cluj.

De asemenea, i-am mulțumit Ambasadorului pentru efortul constant pe care îl face, de a promova Clujul, regiunea noastră și pentru a promova Democrația, securitatea națională și statul de drept în România.

Deseară, la Cluj va avea loc Recepția de celebrare a 100 de ani de relații de prietenie româno-americane.” arata edilul clujului Emil Boc

Leave A Comment

%d bloggers like this: