Clujul este pe primul loc în țară în ceea ce privește rata de promovare la BAC. Absolvenții au fost felicitați de primarul Emil Boc

Clujul este pe primul loc în țară în ceea ce privește rata de promovare la BAC, cu șapte școli ce au promovabilitate de 100% în sesiunea care tocmai s-a încheiat.

“Felicitări elevilor clujeni pentru performanțele de la Bacalaureat!!! Transmit, în numele comunității noastre, sincere felicitări elevilor, profesorilor și părinților, pentru efort și rezultate!

Educația este principala cale spre prosperitate individuală și colectivă. De asemenea, investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume, întrucât este lipsită de grija falimentului. La Cluj-Napoca, 20% din impozitele și taxele locale se întorc pentru investiții în educație.

Primăria municipiului Cluj-Napoca va continua să sprijine învățământul preuniversitar atât la nivel de infrastructură, prin investiții de la bugetul local și proiecte cu finanțare europeană, cât și prin politici publice locale și suport în proiectele dedicate elevilor”, a transmis primarul Emil Boc părinților și elevilor.

Leave A Comment

%d bloggers like this: