Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca prezentă la Olimpiada Internațională de Matematică

July 3, 2018
751 Views

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca va conduce misiunea integrată de asigurare a ordinii publice (jandarmi, poliție, pompieri), pe timpul desfășurării Olimpiadei  Internaționale de Matematică (IMO), din perioada 03-14 iulie 2018, când municipiul Cluj-Napoca va deveni capitala mondială a matematicii.

În acest sens, vor fi luate măsurile necesare pentru asigurarea ordinii publice la locurile de cazare ale delegațiilor din cele 114 țări participante, la locurile de cazare și de desfășurare a activităților, precum și pe timpul transportului în zona de desfășurare a activităților din județele Cluj și Sălaj aflate în competența Grupării.

Astfel, pentru asigurarea siguranței și protecției participanților, vor fi mobilizate efective importante din cadrul Grupării și se va beneficia de sprijinul unor structuri aparținând Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române din București.

Totodată, sunt pregătite rezerve de intervenție pentru a interveni operativ, în scopul gestionării oportune a oricăror situații de risc la adresa persoanelor sau care ar putea afecta buna desfășurare a activităților pe timpul desfășurării acestui important eveniment.

Leave A Comment

%d bloggers like this: