Mihai Goțiu despre ”transferul” senatorului Marius Nicoară în tabăra lui Tăriceanu și Dragnea

June 19, 2018
271 Views

Marius Nicoară are de oferit niște răspunsuri cetățenilor din Cluj care i-au acordat votul în decembrie 2016. Într-un moment de cumpănă pentru viitorul României, în care ne confruntăm cu un atac fără precedent împotriva Justiției, d-l Nicoară a dezertat. Sunt convins că în zilele și săptămânile viitoare o să aflăm și prețul acestei ”întoarceri a armelor”, ce l-a determinat să treacă în tabăra celor care mărșăluiesc sub steagul lui Dragnea și Tăriceanu.

Pe de altă parte, cumpărăturile făcute de PSD și ALDE în Parlament, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, arată că, de fapt, actuala Coaliția de guvernare nu dă doi bani pe voința cetățenilor și că e dispusă să facă absolut orice pentru a deține controlul absolut al tuturor instituțiilor din România. Pe lângă problemele de fond, modul în care au fost adoptate modificările Codului de Procedură Penală vine să arate, o dată în plus, că PSD și ALDE trăiesc într-o ”democrație paralelă”, și că singurul argument le-a rămas este ”noi putem”.  ”Noi putem să mințim fără să clipim, noi putem să manipulăm, noi putem să cumpărăm oameni, la pachet și la bucată, noi putem să ne facem toate mendrele și să ne batem joc de viitorul României”. Așa sună ”politica” lui Dragnea și Tăriceanu și a tuturor celorlalți stegari care îi urmează, aliniați cuminte, în spatele conducătorilor ”mult-stimați”.

Departe de a ne descuraja, ”transferul” d-lui Nicoară și a altor parlamentari de la PMP și PNL în tabăra PSD și ALDE ne arată doar cât mai avem de muncit pentru a schimba România. Și cât mai avem de lucru pentru a-i convinge pe cetățeni să nu mai trimită în Parlament și să nu mai voteze în funcții publice persoane care le tranzacționează, ulterior, voturile, ori, mai grav, persoane condamnate penal definitiv. Cu asemenea persoane n-ai cum să construiești un viitor pentru țara asta și ești obligat să consumi timp și energie pentru a limita distrugerile. Dar, cu cât mai grea va fi lupta, cu atât mai mult ne vom bucura de victorie. Și de cum va arăta România după ce vom termina curățenia.

Leave A Comment

%d bloggers like this: