Consiliul Județean Cluj găzduiește conferința de prezentare a programelor Institutului Național de Administrație

June 8, 2018
689 Views

Consiliul Județean Cluj împreună cu Institutul Național de Administrație vor organiza vineri, 8 iunie a.c, începând cu ora 11.00, în Sala Mare de Ședințe a forului administrativ clujean, conferința de prezentare a ofertei programelor de formare continuă pentru anul 2018 a Institutului Național de Administrație (INA).

În cadrul evenimentului, la care presa este invitată să participe, alături de reprezentanții instituțiilor și autorităților publice din regiunea de Nord-Vest a țării, președintele Institutului, domnul Pavel Năstase, împreună cu membri ai Centrului teritorial de formare continuă pentru administrația publică vor prezenta domeniile, programele de formare și tematicile aferente, metodele moderne utilizate și echipa de formatori. De asemenea, vor fi furnizate informații detaliate referitoare la durată, locații de desfășurare, tarife și modalitatea de înscriere la programele de formare continuă.

Precizăm în acest context faptul că, la finele lunii mai a acestui an, a fost deschis oficial Institutul Național de Administrație. Cu acest prilej, a fost lansată oferta programelor de formare pentru anul în curs, ca parte a Campaniei naționale de promovare a Institutului, care continuă cu organizarea a șase conferințe regionale la nivelul centrelor teritoriale de formare continuă pentru administrația publică.

Leave A Comment

%d bloggers like this: