PNL va duce negocieri cu parlamentari ai ALDE şi chiar PSD pentru susţinerea moţiunii de cenzură

May 27, 2018
373 Views

Liberalii vor duce negocieri pentru susţinerea moţiunii de cenzură cu parlamentari din ALDE şi chiar din PSD, care sunt dispuşi să se alăture acestui demers, a afirmat, vineri, în Alba, preşedintele PNL, Ludovic Orban, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti dacă a avut discuţii cu Victor Ponta privind depunerea unei moţiuni de cenzură comune, Ludovic Orban a răspuns că ”încă nu”, dar a precizat că s-a stabilit în Biroul Executiv echipa de negociere. De asemenea, Orban a afirmat că negocierile vor fi purtate cu toate grupurile parlamentare, ”mai puţin PSD”, iar apoi a revenit susţinând că acestea vor fi purtate cu parlamentari ”chiar şi din zona PSD”,care sunt dispuşi să se alăture.

”Am stabilit în Biroul Executiv echipa de negociere, care va purta negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai puţin PSD, şi cu orice parlamentar din zona minorităţilor, din zona grupului UDMR, din zona ALDE şi chiar şi din zona PSD, care sunt dispuşi să ni se alăture moţiunii de cenzură”, a spus Orban.

De asemenea, întrebat când va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, Orban a răspuns: ”Când vom avea estimările că vom avea cele mai mari şanse să reuşească”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: