Close-up : “Ingmar Bergman and His legacy in Fashion and Art” la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, pana in 3.06.2018

May 27, 2018
764 Views

Ingmar Bergman si influenta sa in moda si arta, 100 de ani de la nasterea legendarului cineast suedez. 8 proiectii de film. 7 dintre cele mai apreciate titluri semnate de Ingmar Bergman, proaspat reabilitate digital. Un documentar despre viata si opera lui, in premiera in Romania. O colectie impresionanta de fotografii, articole, interviuri si imagini video in cadrul expozitiei multimedia “Ingmar Bergman and His legacy in Fashion and Art”.

TIFF Fashion in cadrul Centenerului Ingmar Bergman la TIFF, un eveniment derulat la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, ieri, 26 mai, incepand cu ora 17.00 si coordonat de Silvia Astilean.

Curator al sectiunii de moda : Lucian Broscatean

Invitati, urmatorii designeri : Smaranda Almasan, Emese Bako, Inga Bragaru, Crina Bulprich, Andreea Castrase, ATU Body Couture, Andra Handaric, BOL Fashion of nature, Ovidiu Pop, Sabina Pop, Chic Utility, SEEN Users si Anca-Luiza Zaharia.

Expozitia cuprinde costume din filmele lui Ingmar Bergman, fotografii cu o parte din piesele de teatru montate de acesta si panouri informative despre cariera regizorului. O instalatie interactiva ofera acces la 32 de clipuri inedite despre diverse aspecte ale universului bergmanian.

Leave A Comment

%d bloggers like this: