Mesajul presedintelui Klaus Iohannis catre PNL : Asumarea valorilor liberalismului a devenit o necesitate

May 25, 2018
345 Views

Asumarea valorilor liberalismului a devenit o necesitate, pentru ca România să-şi păstreze nealterat cursul democratic pro-occidental, se arată în mesajul preşedintelui Klaus Iohannis transmis la aniversarea a 143 de ani de la înfiinţarea PNL.

“România are nevoie de un PNL implicat activ în soluţionarea disfuncţionalităţilor ţării noastre, un partid liberal care să contribuie la prezervarea valorilor euroatlantice, la reforma sistemelor publice, la modernizarea societăţii, la promovarea toleranţei, a consensului şi solidarităţii, la menţinerea statului de drept şi la respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Sunt convins că dvs., liberalii autentici, veţi rămâne profund angajaţi în susţinerea cu prioritate a angajamentelor României care rezultă din calitatea de stat membru al NATO şi UE şi că veţi continua să apăraţi principiile democraţiei care stau la baza unei guvernări eficiente şi predictibile. Într-o perioadă complicată, în care pericolul iliberalismului se resimte din ce în ce mai pregnant, asumarea valorilor liberalismului a devenit o necesitate, pentru ca România să-şi păstreze nealterat cursul democratic pro-occidental şi să nu devieze către trecutul întunecat. Vă încurajez să promovaţi aceste valori şi să le duceţi mai departe”, a arătat preşedintele în mesajul său, care a fost dat citire la evenimentul de la sediul PNL de către consilierul prezidenţial Laurenţiu Ştefan.

Şeful statului i-a felicitat pe membrii PNL, la ceas aniversar, şi şi-a exprimat recunoştinţa pentru contribuţia inestimabilă pe care PNL a avut-o la progresul acestei ţări.

Leave A Comment

%d bloggers like this: