În acest weekend are loc întrunirea anuală de la Cluj a motocicliștilor din România

May 24, 2018
270 Views

În ultimul weekend al lunii (25-27 mai) are loc întruniriea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România. Evenimentul Bike Fest ajuns la a 21-a ediție este organizat de Transilvania Bikers MC 1990 la campingul ELDORADO GILĂU, județul Cluj. Evenimentul va fi unul special: participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă.
Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur – urcare pe varianta Zorilor – Observatorului – coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Bulevardul și retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra parade va fi podul de la capătul cartierului Mănăștur, spre Florești.
La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori. Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roti (la o ediție precedentă a putut fi admirată printre altele și motocicleta care a luat locul 6 mondial la concursul de custom AMD World Championship).
Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasa) care va pleca acasă cu (încă) o MOTOCICLETĂ!!!
Concertele de sâmbătă: NEW PROSCENIUM, SCARLET AURA, DREAM STEALERS.
VINERI 27 MAI are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar mai pe seară se pornesc 5 concerte rock, cu CHARLIE SAS BAND, WILD ANGELS, CRAZY PLUMBERS, BRONX, TRUDA.
Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile, profitând de faptul că luni este zi liberă cu ocazia Rusaliilor.

Prețul de intrare pentru întegul Weekend este de 40 de lei (vineri, sâmbătă, duminică) iar un bilet la tombolă costă 5 lei.

Leave A Comment

%d bloggers like this: